Medlemshjælp

help-login

Tryghed og sikkerhed

?

Hvordan kan jeg blokere en bruger i at kontakte mig?

!
Der findes mange steder på vores side, hvor du kan blokere et medlem, så vedkommende ikke kan kontakte dig:
  • Beskeder:klik på Bloker-ikonet, mens du læser beskeden
  • Medlemsprofil:klik på Bloker-ikonet
  • Chat:klik på menuen "Mere" (symboliseret med 3 prikker) og klik "Bloker bruger"

Når du har blokeretet medlem på en af de ovenstående måder, kan vedkommende ikke længere kontakte dig, og du kan heller ikke kontakte vedkommende. Du kan se de medlemmer du har blokeret ved at klikke her, eller ved at vælge "Blokeret liste" i Aktivitetsmenuen.

Hvis du har blokeret nogen ved en fejl, eller du skifter mening og ønsker at ophæve en blokering, skal du åbne listen "Blokeret" og klikke på knappen "Slet". Du kan klikke på valgknappen ved siden af det medlem, som du ønsker at ophæve blokeringen for eller sætte kryds i kassen "Vælg Alle" for at vælge alle medlemmer på siden og derefter klikke på den grønne knap "Slet" nederst på siden for at bekræfte dit valg.