Käyttöehdot

(Viimeisin päivitys: 21. toukokuuta 2018)

1. Sivusto

1.1 Käyttöehtojen hyväksyminen

Käyttämällä tätä verkkosivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja sekä hyväksyt Tietosuojaselosteemme. Sivustoa käyttämällä osoitat hyväksyneesi nämä Käyttöehdot sekä Tietosuojaselosteemme riippumatta siitä, rekisteröidytkö käyttäjäksi vai et. Voimme muuttaa milloin tahansa näitä Käyttöehtoja sekä Tietosuojaselostettamme. Mikäli teemme muutoksia Käyttöehtoihin tai Tietosuojaselosteeseen, julkaisemme muutetut versiot tällä verkkosivustolla. Käyttäjän vastuulla on huolehtia itse Käyttöehtojen ja Tietosuojaselosteen tarkistamisesta säännöllisesti. Jos olet rekisteröitynyt verkkosivuston jäseneksi, ja käyttöehtoihin tai tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset ovat oleellisia, pyrimme parhaamme mukaan ilmoittamaan muutoksista suoraan käyttämällä antamiasi yhteystietoja.

Jos et hyväksy näitä Käyttöehtoja, älä käytä tätä verkkosivustoa.

1.2 Asuinpaikasta riippuvaiset käyttöehdot

(a) Jos asut EU-maassa, kohdat 16.7 ja 16.8(a) pätevät sinuun (mutta ei kohta 18.8(b)).
(b) Jos asut jossakin muussa kuin EU-maassa, kohta 18.8(b) pätee sinuun (mutta ei kohta 18.8(a)).
(c) Jos asut jossakin seuraavista Yhdysvaltojen osavaltioista, kohta 17.3(a) pätee sinuun: Arizona, California, Connecticut, Illinois, Iowa, Minnesota, New York, North Carolina, Ohio tai Wisconsin.
(d) Jos asut jossakin seuraavista Yhdysvaltojen osavaltioista, kohta 17.3(b) pätee sinuun: California, Illinois, New York, tai Ohio.

1.3 Käyttäjäsopimus

Nämä Käyttöehdot muodostavat sopimuksen sinun ja Cupid Media Pty Ltd:n (“Yritys”) välillä palvelun ja verkkosivuston käyttämisen osalta (“Sopimus”).

1.4 Yhteydenotto

Tätä sivustoa hallinnoi ja hoitaa Yritys, joka on Australiaan rekisteröity yritys. Yritys on rekisteröitynyt arvonlisävelvolliseksi sähköisesti suoritettavien palveluiden erityisjärjestelmään EU:n ulkopuolisille myyjille. Voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Online-tuki: Klikkaa tästä (käytä tätä vaihtoehtoa nopeinta palvelua varten)

Sähköpost: team@FilipinoCupid.com

Puhelinnumero: +61 7 5571 1181

Faksi: +61 7 3103 4000

Postiosoite: FilipinoCupid.com, PO Box 9304, Gold Coast MC, QLD 9726, Australia

Johtaja: Andrew Bolton

Yksityisyyteen liittyvissä asioissa sekä tiedusteluissa koskien henkilötietojesi keräämistä ja käyttöä, pyydämme sinua tutustumaan Tietosuojaselosteeseemme.

Jos asut Euroopan unionin alueella, VeraSafe on nimitetty Cupid Media:n Euroopan unionin edustajaksi tietosuojaan liittyvissä asioissa. Sen lisäksi että voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä yllä esitettyjä yhteystietoja, voit ottaa yhteyttä VeraSafe:een henkilötietojesi käsittelyyn liittyvissä asioissa. Tämän kaltaisissa tiedusteluissa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä VeraSafe:een käyttämällä tätä yhteydenottolomaketta: https://www.verasafe.com/privacy-services/contact-article-27-representative.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä VeraSafe:een seuraavilla osoitteilla:

Nimi: Matthew Joseph
Osoite: Zahradníčkova, 1220/20A, Prague 15000, Czech Republic; tai

Nimi: VeraSafe Ireland Ltd
Osoite: Unit 3D North Point House, North Point Business Park, New Mallow Road, Cork T23AT2P, Ireland.

2. Jäsenyys

2.1 Kelpoisuus

Sinun tulee olla yli 18-vuotias voidaksesi rekisteröityä tämän Palvelun käyttäjäksi tai käyttääksesi tätä Sivustoa. Käyttämällä Sivustoa osoitat ja vakuutat, että sinulla on oikeus, valtuus ja kyky solmia tämä Sopimus sekä sitoutua noudattamaan kaikkia Käyttöehtoja.

2.2 Sopimuksen laatiminen

Rekisteröitymällä jäseneksi solmit sopimuksen Yrityksen kanssa koskien Sivustoa, joka saattaa olla ilmainen tai ei. Voit päivittää jäsenyyteesi kuuluvia toimintoja ja ominaisuuksia. Sinun tulee valita tiettyjä toimintoja ja sopimuksesi ehtoja sekä valita maksutapa. Klikkaamalla “Suorita maksu”-painiketta päivitysprosessin viimeisessä vaiheessa, solmit sitovan sopimuksen kyseistä päivitettävää vaihtoehtoa koskien sekä sitoudut maksamaan sen ilmoitettuun hintaan.

2.3 Jäsenyys

(a) Voit liittyä Palvelun jäseneksi ilman kustannuksia. Ilmainen jäsenyys oikeuttaa sinua käyttämään vain joitakin Palvelussa tarjolla olevista toiminnoista. Käyttääksesi lisätoimintoja, sinun tulee ryhtyä Palvelun maksavaksi jäseneksi. Lisäksi lisätoimintojen käytön edellytyksenä on niitä koskevien maksujen suorittaminen.
(b) Vahvistat ja hyväksyt, että tämän Sivuston käyttäjien suojelemiseksi et voi hakea tai tulla jäseneksi, jos sinut on tuomittu virallisen syytteen alaisesta rikoksesta tai törkeästä rikoksesta. Hakemalla jäsenyyttä vakuutat ja vahvistat meille, että sinua ei ole tuomittu virallisen syytteen alaisesta rikoksesta tai törkeästä rikoksesta etkä ole velvollinen ilmoittautumaan valtion tai paikallisen lainvalvojan seksuaalirikollisten rekisteriin.
(c) Ymmärrät ja hyväksyt, että Yritys ei tällä hetkellä tarkista säännöllisesti käyttäjiensä taustoja, vahvista käyttäjien antamien tietojen oikeellisuutta tai selvitä käyttäjiensä rikostaustoja. Pidätämme oikeuden suorittaa tutkimuksia sekä tehdä taustatarkistuksia kaikista jäsenistä vahvistaaksemme, että et riko mitään ehtoja sekä määritelläksemme ovatko jotkin esittämistäsi tiedoista epätodenmukaisia. Annat Yritykselle luvan suorittaa tämän kaltaisia tutkimuksia, ja Yritys pidättää oikeuden hylätä ja/tai päättää jäsenyytesi, jos rikot mitä tahansa ehtoa tai esittämäsi tiedot tai muu materiaali osoittautuvat epätodenmukaisiksi.

2.4 Jäsenyysvaihtoehdot ja maksut

Jäsenyysvaihtoehdot ja niitä vastaavat maksut löytyvät “Päivitä jäsenyytesi”-sivulta. Nämä jäsenmaksut voivat muuttua, jolloin kyseiset muutokset julkaistaan edellä mainitulla Sivuston sivulla. Tiedostat, että jäsenmaksujen suuruudessa voi olla eroja eri lainkäyttövaltojen välillä, ja nämä eroavaisuudet heijastavat kyseistä lainkäyttövaltaa koskevia kustannuksia sekä muita tämän lainkäyttövallan kannalta olennaisia kaupallisia olosuhteita.

2.5 Ilmaiset kokeilujaksot ja muut tarjoukset

Kaikki ilmaiset kokeilujaksot tai muut tarjoukset, jotka tarjoavat ilmaisen käyttöoikeuden Maksullisiin palveluihin, tulee käyttää kyseisen kokeilujaksolle määritetyn aikavälin sisällä.

2.6 Maksaminen

(a) Vaikka tietyt Palvelut ovat käytettävissä maksutta, tiedostat että Maksulliset palvelut ovat käytettävissä ainoastaan voimassa olevan tilauksen omistaville jäsenille tai muusta vastaavasta maksusta. Tilaukset voi tehdä jäsenyyden päivityssivulla esitetyillä hinnoilla, aikaväleillä sekä maksutavoilla. Hinnat ilmoitetaan jäsenyyden päivityssivun mukaisella valuutalla ja ne sisältävät kaikki niitä koskevat verot ellei toisin mainita.
(b) Jäsenyytesi uusitaan automaattisesti. Voit keskeyttää automaattisen uusimisen milloin tahansa. Jos et ole keskeyttänyt automaattista uusintaa, tilaus uusitaan automaattisesti ilmoitetuille aikaväleille. Voit peruuttaa tilauksen automaattisen uusimisen seuraamalla verkkosivujen Apua-osiosta löytyviä ohjeita.
(c) Mikäli tarjoamme toistuvan laskutusjärjestelmän jäsenmaksujen maksamiseksi valitsemaasi tilausta koskien, valtuutat Yrityksen laskuttamaan kyseiset maksut toistuvasti aikataulun mukaisesti (kohtuullisella ajanjaksolla). Tässä tapauksessa Yritys lopettaa maksujen veloittamisen annettuasi kirjallisen ilmoituksen automaattisesti uusittavan tilauksen irtisanomisesta. Kirjallinen irtisanoutuminen ei kuitenkaan vaikuta veloitettaviin maksuihin, joita Yritys ei ole kohtuuden nimissä voinut ehtiä perumaan. Sinun tulee aina kaikissa tapauksissa tarjota ajankohtaiset, täydelliset ja tarkat tiedot, jotta tilauksista veloitettavat maksut voidaan veloittaa oikein. Nämä tiedot on myös päivitettävä säännöllisesti ajan tasalle.
(d) Voimme milloin tahansa muuttaa jäsenyyden hintoja. Uusi hinta astuu voimaan, mikäli teet uuden tilauksen (riippumatta siitä onko kyseessä ensimmäinen tilauksesi) sen jälkeen, kun olemme ilmoittaneet tiedon uudesta hinnasta Sivustolla. Jo olemassa olevien tilausten automaattiset uusinnat jatkuvat vanhaan hintaan.
(e) Mikäli havaitsemme epäilyttävää maksutoimintaa, pidätämme oikeuden evätä tilapäisesti tai pysyvästi luottokortillasi tehtävät maksut ja/tai ottaa yhteyttä sinuun, pankkiisi tai muuhun asianmukaiseen kolmannen osapuolen tahoon ilmoittaaksemme epätavallisesta toiminnasta ja/tai pyytääksemme lisätietoja.

2.7 Maksupalveluiden käyttöehdot

Käyttäessäsi kolmannen osapuolen maksupalveluita, sinun tulee hyväksyä kyseisten maksupalveluiden käyttöehdot ja sitoutua noudattamaan niitä.

2.8 Kulta ja Platina-jäsenyyksien ehdot

Huomioithan, että maksullisten tilausten jäsenet jaetaan Kulta- ja Platina-jäseniin, joista ainoastaan jälkimmäinen käyttäjäryhmä voi käyttää edistynyt matching-toimintoa, kääntää viestejä omalle kielelle, lisätä merkintöjä profiileihin sekä korostaa omaa profiilia hakutuloksissa.

2.9 Salasanan turvallisuus

Jäseneksi rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee valita salasana. On täysin omalla vastuullasi, että valitset riittävän turvallisen salasanan, jota ei ole helppo arvata, ja pidät sen turvassa. Lisäksi lupaat ettet siirrä tai myy kolmansille osapuolille Sivuston käyttötietojasi tai -oikeuksiasi. Jos sinulla on jokin syy uskoa, että käyttäjätilisi ei ole enää turvallinen, sinun tulee ilmoittaa asiasta meille välittömästi sekä vaihtaa salasanasi pikimmiten päivittämällä käyttäjätilisi tiedot.

2.10 Henkilöllisyyden todentaminen

Voimme silloin tällöin pyytää henkilöllisyyden osoittavia asiakirjoja vahvistaaksemme:

(a) henkilöllisyytesi
(b) antamiasi tietoja
(c) maksu- tai laskutustietojasi ja/tai
(d) noudatatko Käyttöehtojamme

3. Palvelu

Palvelu on internetissä toimiva tietopalvelu, jonka kautta jäsenet voivat ottaa yhteyttä toisiin jäseniin, jotka etsivät mahdollisesti ystävyyssuhdetta tai parisuhdetta. Kyseessä ei ole parittamispalvelu, eikä avioliittoja tai ns. ”postimyyntimorsiamia” välittävä välityspalvelu. Yritys ei ole milloinkaan velvollinen välittämään sinulle jäsentä tai useampia jäseniä.

4. Palvelun käyttäminen

4.1 Oma riski

Tiedostat, että käytät Palvelua ja Sivustoa täysin omalla vastuullasi.

4.2 Paikkansapitävät tiedot

Vakuutat, että kaikki Palvelulle, Sivustolle ja Yritykselle antamasi tiedot ja kuvat pitävät paikkansa kaikin tavoin. Lisäksi vakuutat, että antamasi tiedot ja kuvat eivät riko tätä Sopimusta eivätkä ole millään tavalla haitallisia kenellekään henkilölle.

Yllä mainittua rajoittamatta et myöskään saa julkaista tai siirtää sivustollemme mitään kuvia, jotka sisältävät:

kuvia jostakin toisesta henkilöstä;
alastomuutta;
kuvia jostakin muista esineistä, joissa sinä et esiinny itse lainkaan;
piirrettyjä tai kuvitettuja kuvia (vaikka ne esittäisivätkin sinua).

4.3 Tiedot, jotka eivät ole luottamuksellisia

Hyväksyt, että kaikkea antamaasi materiaalia tai tietoja, mukaan lukien Henkilötietojasi (sellaisina kuin ne on määritetty Tietosuojalausunnossamme, ja joita voivat olla mm. koko nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi jne.) kohdellaan ei-luottamuksellisina ja ei-yksinomaisina, ja voimme käyttää kyseistä materiaalia tai tietoja rajoituksitta, sillä edellytyksellä että tällainen käyttö on Henkilötietoihisi liittyvien tietojen ja materiaalien osalta Tietosuojalausuntomme ehtojen ja muun sovellettavan lainsäädännön mukaista. Annat Yritykselle nimenomaisen suostumuksen käyttää materiaalia tai tietoja (mukaan lukien kaikki profiilin tiedot, kuvat, video- ja äänileikkeet) profiilisi kopioimiseksi mille tahansa toiselle asianmukaiselle Yrityksen omistamalle ja hallinnoimalle deittisivustolle. Hyväksyt, että muut Sivuston jäsenet tai käyttäjät voivat tarkastella kaikkia lähettämiäsi tietoja sekä materiaalia.

4.4 Ulkomailla käytettävissä olevat tiedot

(a) Kaikkia meille antamiasi profiilitietoja voidaan tarkastella profiilissasi julkisesti riippumatta tietoja tarkastelevan henkilön sijainnista. Luomalla profiilin hyväksyt, että ulkomaalaiset vastaanottajat voivat tarkastella profiiliasi.
(b) Yritys käyttää Henkilötietojesi säilyttämistä varten palvelimia ympäri maailmaa. Nämä palvelimet voivat sijaita kotimaasi ulkopuolella.
(c) Yritys käyttää maailmanlaajuisesti toimeksisaajia, jotka voivat sijaita kotimaasi ulkopuolella, suorittamaan taustojen ja rikoshistorian tarkistuksia henkilöistä.
(d) Tarjotaksemme asiakastukea, suorittaaksemme taustatoimintoja, suorittaaksemme petostentorjuntaan liittyviä tehtäviä tai tarjotaksemme palveluitamme sinulle, meidän täytyy mahdollisesti sallia henkilökunnallemme tai toimittajillemme (jotka voivat itse sijaita tai joiden resurssit voivat sijaita kotimaasi ulkopuolella) pääsy Henkilötietoihisi.

(e) Annat nimenomaisen suostumuksen Henkilötietojesi siirtämiselle ja säilyttämiselle jäsenillemme, työntekijöillemme sekä kolmansille osapuolille näiden Käyttöehtojen kohdissa 4.4(a) ja 4.4(d) kuvattujen tietojen sekä Tietosuojaselosteemme mukaan myös silloin kun nämä henkilöt, työntekijät ja kolmannet osapuolet sijaitsevat muissa maissa kotimaasi ulkopuolella, ymmärtäen ja hyväksyen täysin kaikki riskit, jotka voivat liittyä tämän kaltaisiin tiedonsiirtoihin ja tietojen säilyttämiseen, erityisesti tilanteissa, joissa kyseisten maiden suojaustaso ei ole samanlainen tai vastaavanlainen kuin kotimaassasi. Kaikki tietojen luovuttamiset toteutetaan Cupid Median toimesta Tietosuojaselosteemme ehtojen mukaisesti. Sinulla on oikeus peruuttaa antamasi suostumus tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä meidän taholtamme Tietosuojaselosteessamme määritettyjen ehtojen mukaisesti.

4.5 Tekijänoikeuksien luovuttaminen

Hyväksyt, että kaikki Yritykselle lähettämääsi materiaaliin tai tietoihin kohdistuvat tekijänoikeudet luovutetaan Yritykselle, joka voi käyttää niitä näiden Käyttöehtojen puitteissa. Et saa julkaista, siirtää tai muuten luovuttaa mitään sellaista materiaalia tai tietoja, jonka tekijänoikeudet kuuluvat jollekin toiselle henkilölle tai taholle, ja takaat että kaikki antamasi materiaali ja tiedot ovat alkuperäistä työtäsi eivätkä ne ole peräisin miltään kolmannelta osapuolelta.

4.6 Laillinen käyttöoikeus

Sinun tulee vakuuttaa, että saat laillisesti käyttää Sivustoa ja Palveluita, eikä sitä ole kielletty missään sinuun sovellettavassa lainsäädännössä. Olet yksinomaisesti vastuussa toimintasi laillisuudesta kaikkien sinua koskevien lakien puitteissa.

4.7 Altistuminen viruksille

Sinun tulee itse huolehtia omista varotoimenpiteistäsi varmistaaksesi, että Sivuston käyttäminen ei altista sinua viruksille, haittaohjelmille tai muille haitallisille häiriöille, jotka voivat vahingoittaa tietokoneesi järjestelmää. Selvyyden vuoksi on korostettava, että emme ole vastuussa mistään tietokoneesi järjestelmään kohdistuvista häiriöistä tai vahingoista, jotka syntyvät käyttäessäsi Palvelua, Sivustoa tai jotain Linkitettyä sivustoa.

4.8 Profiilin sisältö

(a) Olet yksinomaan vastuussa profiilisi sisällöstä, viesteistä, video- ja äänitallenteista sekä kaikesta muusta materiaalista, jota lataat Palveluun tai välität Palvelun muille jäsenille.
(b) Et saa ladata tai julkaista profiiliisi tai Sivustolle mitään sisältöä, joka:

(i) voi loukata muiden oikeuksia ja/tai on sopimatonta, häpäisevää, loukkaavaa, seksuaalissävytteistä, uhkaavaa, ahdistelevaa, rasistisesti loukkaavaa, sopimatonta tai muuten epäasiallista Meidän harkintamme mukaan; tai
(ii) esittää tai kuvailee toista henkilöä ja/tai viittaa tai on täysin/osittain samaistettavissa johonkin toiseen henkilöön, kuin sinuun itseesi.

4.9 Vuorovaikutus jäsenten kanssa

Olet yksinomaan vastuussa omasta vuorovaikutuksestasi muiden Palvelun jäsenten kanssa.

4.10 Kielletty toiminta

Sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja:

(a) et paljasta mitään Palvelun kautta saamiasi tietoja kenellekään muulle ilman kyseisten tietojen antaneen henkilön lupaa;
(b) et käytä Palvelua minkäänlaisen häiritsevän tai loukkaavan käyttäytymisen harjoittamiseen, mukaan luettuna mutta ei rajoittuen: seksuaalisesti ja/tai rasistisesti loukkaavan, solvaavan, uhkaavan, alatyylisen, sopimattoman, ahdistelevan, herjaavan, kunniaa loukkaavan, halventavan tai muuten epäsoveliaan materiaalin julkaiseminen, lainvastaisen tai laittoman materiaalin julkaiseminen, sekä toisen osapuolen oikeuksia (muun muassa henkilön immateriaalioikeuksia tai henkilökohtaista yksityisyyttä) loukkaavan tai rikkovan sisällön julkaiseminen;
(c) et käytä Palvelua ryhmämuotoisen seksuaalisen toiminnan harjoittamiseen, yhteyksien luomiseksi avioliiton ulkopuolisia tapaamisia tai suhteita varten ja/tai osallistuaksesi prostituutioon tai mihinkään muuhun toimintaan, joka voi olla laitonta asuinmaassasi;
(d) et esiinny toisena henkilönä ja/tai valehtele ikääsi tai parisuhdetilannettasi etkä sijoita profiilisi mitään tietoja, jotka ovat valheellisia tai muuten harhaanjohtavia;
(e) et kerää muiden käyttäjien sähköpostiosoitteita tai muita yhteystietoja Palvelusta elektronisesti tai muulla tavalla, etkä käytä palvelua “spämmäämiseen”, ketjukirjeiden ja/tai roskapostin lähettämiseen tai osallistuaksesi sähköpostien massalevittämiseen missään muodossa;
(f) et käytä Palvelua tai Sivustoa luvattomiin kaupallisiin tarkoituksiin;
(g) et pyydä tai yritä pyytää rahaa, pankkitilin tai luottokortin tietoja tai muita luottamuksellisia rahoihin liittyviä tietoja muilta Palvelun tai Sivuston jäseniltä tai käyttäjiltä;
(h) et lähetä rahaa tai luovuta rahoihin liittyviä tietoja henkilöille, joiden kanssa olet kommunikoinut tai joita olet tavannut Sivuston kautta. Yritys ei ole vastuussa mistään menetyksistä (taloudellisista tai muista), jotka johtuvat edellä kuvatusta toiminnasta. Sinun tulee ilmiantaa kaikki henkilöt, jotka pyrkivät pyytämään rahaa tai tiedustelemaan rahoihin liittyviä tietoja, joko ottamalla yhteyttä asiakastukeen tai käyttämällä “ilmoita väärinkäytöstä”-toimintoa kyseisen jäsenen profiilissa;
(i) et pyydä tai yritä pyytää salasanoja muilta jäseniltä;
(j) et käytä Palvelua jakaaksesi, edistääksesi tai muuten julkaistaksesi sellaista materiaalia, jossa pyydetään rahaa, mainostetaan jotain tai pyydetään hyödykkeitä tai palveluita;
(k) et häiritse muita jatkamalla pyrkimyksiä kommunikoida henkilön kanssa, joka on selkeästi pyytänyt sinua lopettamaan yhteydenotot;
(l) et julkaise tai välitä materiaalia, joka sisältää viruksia tai muita tietokonekoodeja, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on suunniteltu häiritsemään, vahingoittamaan tai tuhoamaan tietokoneen ohjelmistoja ja/tai laitteistoa;
(m) et julkaise tai välitä millään tavoin minkäänlaisia yhteystietoja (mukaan lukien esim. sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot, pikaviestintäohjelmien tunnukset, Facebook-käyttäjätunnukset, URL-osoitteet ja koko nimet) julkisesti julkaisemiesi tietojen kautta;
(n) et käytä koneellisia tai automaattisia botteja kirjautuaksesi sisään Palveluun;
(o) keskustellessasi asiakastukemme työntekijöiden kanssa puhelimitse tai kommunikoidessasi heidän kanssaan jollain muulla tavalla, et käyttäydy loukkaavasti, siveettömästi, häpäisevästi, hyökkäävästi, seksuaalissävytteisesti, uhkaavasti, ahdistelevasti tai rasistisesti (“Loukkaava käytös”). Loukkaava käytös määritellään täysin oman harkinnanvaraisuutemme pohjalta. Hyväksyt, että mikäli katsomme sinun harjoittaneen Loukkaavaa käytöstä, meillä on oikeus lakkauttaa jäsenyytesi välittömästi, etkä ole oikeutettu saamaan meiltä hyvitystä mistään maksamistasi tilausmaksuista;
(p) olet yli 18-vuotias. Kaikkien sivustojemme jäsenten tulee olla yli 18-vuotiaita. Yrityksemme ei suvaitse lainkaan jäsenten pyrkimyksiä osallistua kyberseksiin, seksuaaliseen viestintään tai mihinkään muuhun seksuaaliseen toimintaan alaikäisten henkilöiden kanssa. Mikäli saamme tiedon laittomasta tai sopimattomasta kommunikaatiosta alaikäisen kanssa, voimme ilmoittaa tiedot asianmukaiselle lainvalvontaviranomaiselle.

4.11 Tekijänoikeusrikkomuksia koskevat ilmoitukset

(a) Yritys kunnioittaa muiden immateriaalioikeuksia. Jos havaitset Sivustollamme sisältöä, jonka epäilet kuuluvan sinulle tai kolmannelle osapuolelle, ja kyseinen sisältö on esitetty tavalla, joka loukkaa tai vaikuttaisi loukkaavan omia tekijänoikeuksiasi tai muuta immateriaalioikeuttasi tai kolmannelle osapuolelle kuuluvia immateriaalioikeuksia, voit ilmoittaa asiasta antamalla Yritykselle seuraavat tiedot:

(i) Yhteystietosi – mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite;
(ii) Sähköinen tai fyysinen allekirjoitus henkilöltä, joka on valtuutettu toimimaan tekijänoikeuden tai muun immateriaalioikeuden omistajan puolesta;
(iii) Kuvaus teoksesta tai muusta immateriaalioikeudella suojatusta aineistosta, jonka oikeuksia on mielestäsi loukattu;
(iv) Sivuston nimi, jossa mielestäsi tekijänoikeuksia loukkaava aineisto sijaitsee;
(v) Kuvaus paikasta kyseisellä Sivustolla, missä mielestäsi tekijänoikeuksia loukkaava aineisto sijaitsee;
(vi) Antamasi lausunto siitä, että:
(A) uskot, että aineiston käyttäminen ei ole tekijänoikeuden omistajan, hänen edustajansa tai lain valtuuttamaa;
(B) ilmoituksen tiedot pitävät paikkansa, ja vannot väärästä valasta seuraavista rangaistuksista tietoisena, että olet tekijänoikeuksien tai immateriaalioikeuksien omistaja tai sinut on valtuutettu toimimaan tekijänoikeuksien tai immateriaalioikeuksien omistajan puolesta.

Ilmoitukset voi lähettää seuraaviin osoitteisiin:
FilipinoCupid.com, PO Box 9304, Gold Coast MC, QLD 9726, Australia
Sähköposti: copyright@FilipinoCupid.com

4.12 Kuvien käyttö

Kohdan 4.5 ehtojen lisäksi tiedostat ja hyväksyt, että lähettäessäsi Yritykselle kuvia, materiaalia, tietoja tai muuta sisältöä, Yritys voi:

(a) jäljentää, käyttää, kopioida, esittää, julkaista, jakaa sekä hyödyntää materiaalia, tietoja tai sisältöä;
(b) luoda johdannaisia töitä tämän kaltaisesta materiaalista, tiedosta ja sisällöstä sekä liittää antamaasi materiaalia, tietoja ja sisältöä muihin teoksiin ja mediaan; ja
(c) valtuuttaa muille samat Yritykselle yllä olevissa kohdissa 4.12(a) ja 4.12(b) myönnetyt oikeudet. Annat suostumuksen kaikelle tämän kaltaiselle käytölle, mukaan lukien mutta ei rajoittuen kaikki markkinointi- ja kaupalliset tarkoitukset. Vakuutat myös, että sinulla on oikeus antaa tässä kohdassa kuvattu suostumus.

4.13 Postimyyntimorsian -avioliitot

Tämä Sivusto ei millään tavalla avusta, välitä, tue tai tarjoa ns. “postimyyntimorsiamia” välittävää avioliittojen järjestyspalvelua käyttäjilleen, eikä sitä saa myöskään käyttää edellä mainittuun tarkoitukseen missään muodossa. Tiedostat, että kotipaikkaasi koskeva lainsäädäntö voi kieltää avioliittoja välittävien palveluiden mainostamisen tai henkilöiden pyytämisen osallistumaan avioliittoihin.

Jos asut tai oleskelet Filippiineillä, Valko-Venäjällä tai millä tahansa muulla hallintoalueella, joka kieltää avioliittoja välittävien palveluiden käyttämisen asukkailtaan, vakuutat ja vahvistat täten, että et käytä Palvelua tai Sivustoa mihinkään sellaiseen tarkoitukseen, joka rikkoo lainsäädännössä määritettyjä ehtoja ja kieltoja koskien avioliittojen välittämistä. Vahvistat ja hyväksyt täten, että olet itse yksinomaisesti vastuussa siitä, että et riko mitään mahdollisia kieltoja ja/tai ehtoja avioliittojen välittämistä koskien. Edellä mainitun lisäksi ymmärrät ja hyväksyt, että kohdassa 17 määritettyjen vahingonkorvauksien ehdot pätevät, mikäli toimit avioliittojen välittämisen kieltävän lainsäädännön vastaisesti.

5. Tiedot

5.1 Tietojen valvonta

Pidätämme itsellämme oikeuden valvoa kaikkia profiileja, viestejä, chattia, pikaviestejä sekä video- ja äänileikkeitä varmistaaksemme, että ne noudattavat näiden Käyttöehtojen vaatimuksia. Varmistaaksemme, että voimme tarjota mahdollisimman korkeatasoista palvelua sekä mahdollisimman turvallisen verkkoympäristön asiakkaillemme, olemme palkanneet yhden tai useamman kolmannen osapuolen tarjoamaan verkkoturvallisuuteen liittyviä toiminnallisuuksia asiakkaillemme. Tämän turvallisuuden tarjoaminen edellyttää tiettyjen tietojen keräämistä tietokoneeltasi tai muulta laitteeltasi, jolla luot yhteyden sivustoihimme. Annat nimenomaisen suostumuksen näiden tiettyjen tietojen keräämiselle, sekä suoraan meidän toimestamme että kolmannen osapuolen turvallisuuspalveluntarjoajien toimesta, joita käytetään ainoastaan turvallisen ja suojatun verkkoympäristön tarjoamiseksi. Vaikka nämä kerätyt tiedot eivät ole henkilötietoja, varmistamme että kaikki turvallisuuspalveluita varten palkkaamamme kolmannet osapuolet noudattavat korkeatasoisimpia tietosuojan ja yksityisyyden standardeja.

5.2 Tietojen muokkaaminen

Emme voi valvoa tai käydä läpi kaikkia viestejä tai muuta materiaalia, jota Palvelun käyttäjät julkaisevat tai lähettävät, emmekä ole missään tilanteessa vastuussa näiden viestien tai materiaalin sisällöstä. Pidätämme kuitenkin itsellämme oikeuden, mutta emme ole velvoitettuja, poistaa, siirtää tai muokata viestejä tai materiaalia (mukaan lukien profiilit, viestit, video- ja äänitallenteet), joiden katsomme oman harkintamme mukaan rikkovan näitä Käyttöehtoja tai olevan muuten sopimattomia.

5.3 Tietojen turvallisuus

Valitettavasti mitään Internetin välityksellä tapahtuvaa tiedonsiirtoa ei voida taata täysin turvalliseksi. Vaikka pyrimme suojaamaan tällaisia tietoja, emme takaa emmekä voi taata Meille lähettämiesi tietojen tai Meidän muille sallituille kolmansille osapuolille (Tietosuojakäytäntömme mukaisesti) lähettämiemme tietojen turvallisuutta. Näin ollen hyväksyt nimenomaisesti, että lähetät Meille kaikki tiedot aina täysin omalla vastuullasi.

Lisäksi annat Meille nimenomaisen suostumuksen lähettää Henkilötietojasi sallituille kolmansille osapuolille sekä asuinmaasi sisäisillä että ulkopuolisilla lainkäyttövallan alueilla, täysin tietoisena kaikista tähän liittyvistä riskeistä sekä erityisesti riskeistä, jotka liittyvät tilanteisiin, joissa kyseisten lainkäyttövaltojen suojaustaso poikkeaa kotimaasi vastaavasta. Sinulla on oikeus peruuttaa antamasi suostumus tai vastustaa Henkilötietojesi käyttämistä milloin tahansa Tietosuojaselosteessamme asetettujen menettelyjen mukaisesti.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, vastaanotettuamme lähettämäsi tiedot, ryhdymme aiheellisiin toimenpiteisiin pyrkiäksemme säilyttämään kyseisten tietojen turvallisuuden.

6. Rajoitettu käyttö

Jollemme sovi toisin kirjallisesti, sinulla on lupa käyttää Sivustoa vain omaan henkilökohtaiseen käyttötarkoitukseen. Yritykset, ryhmät, organisaatiot ja yhtiöt eivät saa rekisteröityä jäseneksi. Saat tulostaa kopion mistä tahansa Sivustolla olevista tiedoista omaan käyttöösi, mikäli tulostamista ei ole erikseen nimenomaisesti kielletty.

7. Suoramarkkinointi

Annat nimenomaisen suostumuksen sille, että Yritys voi käyttää ja luovuttaa sinusta keräämiänsä Henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Sinulla on oikeus peruuttaa antamasi suostumus tai vastustaa Henkilötietojesi käyttämistä milloin tahansa Tietosuojaselosteessamme asetettujen menettelyjen mukaisesti.

8. Yhteydenpito

Yritys pidättää itsellään oikeuden lähettää sinulle sähköpostia Palveluun tehtävistä muutoksista ja lisäyksistä sekä kaikista Yrityksen ja sen yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista.

9. Mainokset

9.1 Mainostajan yksinomainen vastuu

Vastuu mahdollisista Sivustolla esitettyjen mainosten sisällöstä (mukaan lukien hyperlinkit mainostajien omille verkkosivustoille) kuuluu täysin mainostajille. Kyseisten mainosten sijoittelu ei liity mitenkään siihen, suositteleeko tai kannattaako Yritys mainostettua tuotetta tai palvelua. Jokainen mainostaja on yksin vastuussa kaikista omaan mainokseensa liittyvistä kannanotoista.

10. Immateriaalioikeudet

Kaikki Palvelun ja Sivuston oikeudet, nimikkeet ja edut sekä niitä vastaavat immateriaalioikeudet kuuluvat Yritykselle. Kaikki oikeudet pidätetään.

10.1 Tekijänoikeudet

Kaikki Palvelun ja Sivuston sisällön (mukaan lukien teksti, grafiikat, logot, kuvakkeet, äänitallenteet ja ohjelmistot) tekijänoikeudet ovat Yrityksen omistamia tai sille lisensoituja. Muuhun tarkoitukseen, kuin Australian tekijänoikeuslain (Copyright Act 1968 (Cth)) tai muun vastaavan sijaintiasi koskevan lainsäädännön sallimien käyttötarkoituksien (sekä näiden lakien ehtojen mukaisesti), ja näissä Käyttöehdoissa nimenomaisesti sallittujen käyttötarkoitusten lisäksi, et saa missään muodossa tai millään tavalla:

(a) kopioida, monistaa, tallentaa, jaella, luoda johdannaisia töitä, tulostaa, esittää tai julkaista Palvelun tai Sivuston sisältöä; tai
(b) Kaupallistaa mitään Palvelun tai Sivuston kautta saatuja tietoja, tuotteita tai palveluita

ilman kirjallista ennakkosuostumustamme.

10.2 Tavaramerkit

Jollei toisin mainita, kaikki “™” tai “®” symboleilla varustetut teokset ja tunnukset ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä. Jos käytät Yrityksen omistamia tavaramerkkejä viitaten toimintaamme, tuotteisiimme tai palveluihimme, sinun tulee liittää mukaan lausunto, jossa kerrot tavaramerkin kuuluvan Yritykselle. Et saa käyttää tavaramerkkejämme:

(a) osittain tai kokonaan osana omia tavaramerkkejäsi tai niiden yhteydessä;
(b) toiminnan, tuotteiden tai palveluiden yhteydessä, jotka eivät ole meidän;
(c) mahdollisesti hämmentävällä, harhaanjohtavalla tai vilpillisellä tavalla; tai
(d) tavalla, joka voi halventaa Meitä tai tietojamme, tuotteitamme tai palveluitamme (mukaan lukien rajoituksetta Palvelu ja Sivusto).

11. Linkitetyt sivustot

11.1 Linkit on tarkoitettu vain helpotuksen vuoksi

Sivusto voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille (“Linkitetyt verkkosivustot”). Nämä linkit on tarkoitettu vain helpottamaan käyttöä eivätkä ne välttämättä ole ajantasaisia tai ylläpidettyjä. Emme ole vastuussa Linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä tai niiden yksityisyyden suojaan liittyvistä käytännöistä.

11.2 Ei tuettuja

Jollei toisin mainita, linkkejämme Linkitetyille verkkosivustoille ei pidä tulkita siten, että Yritys kannattaa, hyväksyy tai suosittelee Linkitettyjen verkkosivustojen omistajia tai operoijia ja/tai sisältöä, grafiikoita, materiaaleja, tuotteita tai palveluita, joita Linkitetyt verkkosivustot sisältävät tai joihin ne viittaavat. Suosittelemme, että tutustut jokaisen Linkitetyn verkkosivuston käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöihin ennen sen käyttämistä.

12. Tietosuojaseloste

Me sitoudumme noudattamaan Tietosuojaselosteemme ehtoja, jotka löytyvät Sivustolta. Voimme tehdä silloin tällöin muutoksia Tietosuojaselosteeseen, jotta se vastaa voimassa olevia lakeja sekä toimintaamme.

Käyttämällä palvelua hyväksyt ja annat meille nimenomaisen suostumuksen kerätä, käsitellä ja käyttää Henkilötietojasi Tietosuojaselosteessamme määritettyihin tarkoituksiin sen ehtojen mukaisesti. Sinulla on oikeus peruuttaa antamasi suostumus tai vastustaa Henkilötietojesi käyttämistä milloin tahansa Tietosuojaselosteessa määritettyjen menettelyjen mukaisesti.

13. Sivuston tai Palveluiden myynti

Hyväksyt ja annat nimenomaisen suostumuksen sille, että mikäli Yritys myy Sivuston, Palvelunsa tai liiketoimintansa kokonaan tai osittain tai Yrityksen johto muuttuu jollakin tavalla, Yritys voi paljastaa, luovuttaa tai muutoin siirtää Henkilötietojasi, Erityisten henkilötietoryhmien tietoja ja mitä tahansa muita Sivustolle tai Palveluihisi lähettämiäsi tietoja (mukaan lukien kuvat ja julkinen profiilisi) ostajalle tai uudelle määräysvaltaa käyttävälle yksikölle tai henkilölle, jotta se voi tarjota Sinulle Palveluita ja suoramarkkinointia.

Ymmärrät ja hyväksyt nimenomaisesti, että uusi ostaja tai uusi määräysvaltaa käyttävä yksikkö tai henkilö saattaa sijaita kotimaasi ulkopuolella, ja annat suostumuksen Henkilötietojesi siirtämiselle kotimaasi ulkopuolisiin maihin.

14. Vastuuvapauslausekkeet ja korvausvastuun rajoitukset

14.1 Australian kuluttajalainsäädäntöön perustuvat kuluttajien oikeudet

Australian lainkäyttövallan alueella asuvilla henkilöillä on useita oikeuksia ja oikeussuojakeinoja, jotka perustuvat Australian kuluttajalainsäädäntöön (Australian Consumer Law (ACL)).

14.2 Takuut tavaroille ja palveluille henkilökohtaiseen tai kotitalouden käyttöön

Toimittaessamme Australian lainkäyttövallan alueella tavaroita tai palveluita, joita käytetään tavallisesti henkilökohtaiseen tai kotitalouden kulutukseen, ACL:n mukaisia kuluttajalle annettavia takuita ei rajoiteta tai poissuljeta millään tavalla.

14.3 Takuut tavaroille ja palveluille, jotka eivät tule henkilökohtaiseen tai kotitalouden käyttöön tai kulutukseen

Toimittaessamme Australian lainkäyttövallan alueella tavaroita tai palveluita, jotka eivät tule henkilökohtaiseen tai kotitalouden käyttöön tai kulutukseen, mutta maksavat enintään 40 000$, takuita on rajoitettu seuraavasti:

(a) kun kyseessä on tavara:

(i) tavaroiden vaihtaminen tai vastaavanlaisten tavaroiden toimittaminen;
(ii) tavaroiden korjaaminen;
(iii) tavaroiden vaihtamisesta muodostuvien kustannusten kattaminen tai niitä vastaavien tavaroiden hankkiminen; tai
(iv) tavaroiden korjauskustannusten kattaminen; ja

(b) kun kyseessä on palvelu:

(i) palvelun uudelleentarjoaminen; tai
(ii) palvelun uudelleenhankkimisesta koituvien maksujen kattaminen.

14.4 Emme takaa virheettömyyttä

Kohtien 14.2 ja 14.3 säännöksistä poiketen emme anna mitään takuuta siitä, että Palvelun tai Sivuston kautta tarjottu materiaali tai tiedot (mukaan lukien jäsenten profiilit, neuvot, mielipiteet, väittämät tai muut näytetyt, ladatut tai jaetut tiedot Yrityksen, jäsenen tai muun henkilön tai tahon toimesta) ovat luotettavia, virheettömiä tai täydellisiä. Emme myöskään takaa, että voit käyttää Palvelua tai Sivustoa keskeytyksettä, oikea-aikaisesti tai turvallisesti. Emme ole velvollisia korvaamaan mitään mahdollisia tappioita, joita sinulle voi aiheutua Palvelun tai Sivuston kautta tarjottuihin tietoihin tai materiaaliin perustuvista toimenpiteistä tai niihin luottamisesta. Sinun tulee ottaa itse asioista selvää ennen kuin luotat Sivustolla esitettyihin tietoihin tai materiaaliin tai toimit niiden perusteella. Myönnät että luotat tämän kaltaisiin tietoihin ja materiaaliin täysin omalla vastuullasi.

14.5 Emme takaa saatavuutta

Kohtien 14.2 ja 14.3 säännöksistä poiketen emme anna mitään takuuta siitä, että Palvelu tai Sivusto toimii ilman keskeytyksiä tai virheettömästi. Palvelu välitetään ”sellaisenaan kuin se on”. Palvelun tai Sivuston saatavuudessa voi olla viiveitä, puutteita tai keskeytymisiä. Hyväksyt lain niin salliessa, että Palvelulle (ja Sivuston saatavuudelle) ei anneta minkäänlaista suoraa tai epäsuoraa takuuta, kuten epäsuoria takuita myyntikelpoisuudesta tai tiettyyn käyttötarkoitukseen soveltumisesta.

14.6 Epäsuorat takuut suljetaan pois

Lain niin salliessa sekä kohtien 14.2 ja 14.3 säännöksistä poiketen, kaikki muut ehdot ja takuut, joita voitaisiin muuten soveltaa epäsuorasti näihin Käyttöehtoihin suljetaan tällä ilmoituksella sopimuksen ulkopuolelle. Mikäli lainsäädäntö edellyttää tiettyä ehtoa tai takuuta, ja se estää meitä poissulkemasta tai mukauttamasta kyseisen ehdon tai takuun soveltamista tai vastuuvelvollisuuttamme sen osalta, tämän ehdon tai takuun katsotaan sisältyvän takuuseen, mutta vastuuvelvollisuutemme kyseisen ehdon tai takuun rikkoutumisen osalta rajoitetaan yhteen tai useampaan seuraavista:

(a) jos rike liittyy tavaraan:

(i) tavaroiden vaihtaminen tai vastaavanlaisten tavaroiden toimittaminen;
(ii) tavaroiden korjaaminen;
(iii) tavaroiden vaihtamisesta muodostuvien kustannusten kattaminen tai niitä vastaavien tavaroiden hankkiminen; tai
(iv) tavaroiden korjauskustannusten kattaminen; ja

(b) jos rike liittyy Palveluihin:

(i) Palveluiden uudelleentarjoaminen; tai
(ii) palveluiden uudelleenhankkimisesta koituvien kustannusten kattaminen.

14.7 Emme ole vastuussa tappioista tai menetyksistä

Emme ota vastuuta mistään tappioista tai vahingoista niiden syistä riippumatta (mukaan lukien varomattomuus), joita sinulle voi aiheutua suoraan tai epäsuorasti Palvelun, Sivuston tai Linkitettyjen verkkosivustojen käyttämisestä. Emme myöskään vastaa mahdollisista tappioista tai menetyksistä, joita sinulle voi aiheutua Palvelun tai Sivuston sisältämien tai niiden kautta käytettyjen tietojen käyttämisestä tai niihin luottamisesta. Selvyyden vuoksi rajoittamatta edellä sanotun yleisluonteisuutta:

(a) Yritys ei ole missään vastuussa mistään suorista, epäsuorista, välittömistä, välillisistä tai vahingonkorvausvelvollisuuteen perustuvista vahingoista tai erityisvahingoista, jotka johtuvat Palvelun tai Sivuston käyttämisestä tai Palvelun tai Sivuston käytön viivästymisestä tai estymisestä, tai mistään Palvelun tai Sivuston kautta saaduista tiedoista, tuotteista ja muista palveluista, tai muuten Sivuston käytöstä aiheutuneista vahingoista, riippumatta siitä, perustuvatko ne sopimukseen, huolimattomuuteen, sopimuksen ulkopuoliseen korvausvasteeseen, ankaraan vahinkovastuuseen tai muuhun perusteeseen, vaikka tällaisen vahingon mahdollisuudesta olisikin ilmoitettu Yritykselle;
(b) Yritys ei ole missään vastuussa Palveluun tai Sivustolle lähettämistäsi tiedoista tai materiaalista, emmekä mistään Palveluun tai Sivustolle lähettämiesi tietojen tai materiaalin käytöstä tai niiden mahdollisesta väärinkäytöstä, joka tapahtuu muiden jäsenten tai käyttäjien toimesta;
(c) Yritys ei ole missään vastuussa Palvelun jäsenten tai muiden käyttäjien käyttäytymisestä, mukaan lukien rajoituksetta kaikki sellainen toiminta, joka aiheuttaa fyysisiä vammoja tai loukkaantumisia henkilö(i)lle.

15. Erityiset varoitukset koskien nettideittailua

15.1 Riskit

Ymmärrät että nettideittailuun liittyy riskejä, kuten tietämättäsi tekemisissä oleminen alaikäisten, muina henkilöinä esiintyvien ja/tai rikollisilla tarkoitusperillä liikkeellä olevien henkilöiden kanssa. Sitoudut noudattamaan kaikkia tarpeellisia varotoimenpiteitä, kun kommunikoit muiden käyttäjien kanssa tai tapaat heitä, erityisesti jos päätät tavata heidät kasvotusten. Lisäksi sinun tulee lukea laatimamme turvallisen nettideittailun vinkit ennen palvelun käyttämistä.

15.2 Emme takaa jäsenten henkilöllisyyttä

Ymmärrät että käyttäjien todentaminen Internetissä on äärimmäisen vaikeaa. Yritys ei voi taata, eikä takaa, että jokainen Palvelun jäsen tai käyttäjä on todella se, kuka hän väittää olevansa. Lisäksi Yritys ei voi taata, eikä takaa, että jäsenten profiilit ovat luotettavia, paikkansapitäviä tai täydellisiä. Näin ollen sinun tulee noudattaa varovaisuutta aina, kun olet tekemisissä Palvelun tai Sivuston muiden jäsenien tai käyttäjien kanssa.

16. Irtisanominen

16.1 Sopimus koskee kaikkia jäseniä

Tämä Sopimus on kaikilta osin voimassa niin kauan, kun olet Palvelun jäsen tai käytät muuten Sivustoa.

16.2 Jäsenyyden irtisanominen itse

Voit irtisanoa jäsenyytesi milloin tahansa, mistä syystä tahansa. Irtisanominen astuu voimaan välittömästi meidän saatuamme sinulta kirjallisen irtisanomisilmoituksen. Irtisanomisilmoituksen voi lähettää Sivuston Yhteystiedot -osiosta löytyvään postiosoitteeseen tai sähköpostilla Sivuston Yhteystiedot -osiosta löytyvään sähköpostiosoitteeseen tai klikkaamalla “Sulje profiili”-linkkiä Sivuston jäsenosiossa. Et ole oikeutettu saamaan hyvitystä maksamistasi jäsenmaksuista jäsenyytesi irtisanomisen seurauksena.

16.3 Erityiset irtisanomisoikeudet joillekin Yhdysvaltojen asukkaille

Jos asut Arizonassa, Kaliforniassa, Connecticutissa, Illinoisissa, Iowassa, Minnesotassa, New Yorkissa, Pohjois-Carolinassa, Ohiossa tai Wisconsinissa tilauksen teko hetkellä, seuraavaa ehtoa sovelletaan sinuun:

(a) Voit peruuttaa tämän Sopimuksen ilman lisämaksuja tai velvoitetta kolmen (3) pankkipäivän sisällä laskettuna maksullisen jäsenyyden aloituspäivästä (Peruutusaika). Peruuttaaksesi tämän Sopimuksen sinun tulee lähettää meille allekirjoitettu ja päivätty ilmoitus kirjattuna kirjeenä, jossa toteat, että sinä peruutat tämän Sopimuksen tai vastaavaa ilmaisua käyttäen. Lähetä ilmoitus osoitteella: FilipinoCupid.com, Attn: Refund Request, PO Box 9304, Gold Coast MC, QLD 9726, Australia. Jos lähetät tai toimitat ilmoituksen peruuttaaksesi tilaussopimuksen Peruutusajan sisällä, Yritys palauttaa määräajan sisällä kaikki tekemäsi maksut, joihin tätä ehtoa voidaan soveltaa.

Jos asut Kaliforniassa, Illinoisissa, New Yorkissa tai Ohiossa tilauksen tekohetkellä, sinuun sovelletaan seuraavaa ehtoa:

(b) Siinä tapauksessa, että kuolet ennen tilausjaksosi päättymistä, perintökuntasi on oikeutettu hyvitykseen tekemästäsi maksusta koskien kuolemasi jälkeistä osaa tilauksesta. Siinä tapauksessa, että vammaudut vakavasti (etkä voi käyttää sivustoa) ennen tilausjaksosi päättymistä, olet oikeutettu hyvitykseen tekemästäsi maksusta koskien vammautumisen jälkeistä osaa tilauksesta. Anna yritykselle ilmoitus hyvitysvaatimuksesta lähettämällä se seuraavaan osoitteeseen: FilipinoCupid.com, Attn: Refund Request, PO Box 9304, Gold Coast MC, QLD 9726, Australia.

16.4 Palveluun pääsyn lakkauttaminen

Voimme milloin tahansa täysin omaan harkintaamme perustuen estää, lakkauttaa tai keskeyttää pääsysi Palveluun kokonaan tai osittain ilman erillistä ilmoitusta mistä tahansa syystä, kuten epärehellisestä, loukkaavasta tai muuten laittomasta toiminnasta tai toiminnasta, joka voi jollain muulla tavalla vaikuttaa muiden henkilöiden Palvelun käyttöön.

16.5 Jäsenyyden irtisanominen meidän toimestamme

Voimme välittömästi irtisanoa jäsenyytesi ja estää sinua käyttämästä Palvelua milloin tahansa, mikäli katsomme (täysin omaan harkintaamme perustuen) sinun rikkoneen tätä Sopimusta. Ilmoitus irtisanomisesta lähetetään meille viimeksi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kaikki etukäteen suorittamasi maksut irtisanomisen jälkeiseltä ajalta palautetaan sinulle, kun niistä on ensin vähennetty kaikki Yritykselle aiheutuneet kulut tai tappiot, jotka liittyvät jäsenyyteesi.

16.6 Käyttämättömän käyttäjätilin poistaminen käytöstä

Voimme poistaa käyttäjätilisi käytöstä, jos et ole käyttänyt Palvelua kuuden peräkkäisen kuukauden aikana edellyttäen, että sinulla ole voimassa olevaa maksullista tilausta.

16.7 Irtisanominen kuluttajasopimuksista laadittujen säännösten (Consumer Contracts (Information, Cancellation and Additional Charges) Regulations 2013) perusteella

Tätä osiota sovelletaan sinuun vain, jos olet “kuluttaja” sellaisena, kuin se on määritetty Consumer Contracts (Information, Cancellarion and Additional Charges) Regulations 2013-asetuksessa (“Asetukset”) ja asut EU:n alueella etkä ole aloittanut käyttämään palvelua. Siinä tapauksessa, että Asetukset pätevät näihin Käyttöehtoihin, voit irtisanoa jäsenyytesi lähettämällä kirjallisen ilmoituksen neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa siitä päivämäärästä, jolloin rekisteröidyit Palvelun käyttäjäksi. Jos olet aloittanut käyttämään palveluamme neljäntoista (14) vuorokauden peruutusajan sisällä, joka on otettu huomioon Asetuksissa, sinun katsotaan pyytäneen meitä tarjoamaan sinulle palvelua. Siinä tapauksessa, että olet pyytänyt meitä tarjoamaan palvelua, sinun tulee maksaa palvelusta sitä koskeva maksu, kunnes peruutat tilauksen.

(a) Sinulle hyvitetään kaikki maksut, jotka olet maksanut 14 vuorokauden sisällä siitä päivästä alkaen, kun olemme vastaanottaneet irtisanomisilmoituksesi, mikäli et ole aloittanut käyttämään palvelua. Et ole oikeutettu saamaan hyvitystä, mikäli olet aloittanut käyttämään palvelua tekemällä jotain seuraavista:

(i) Viestin lähettäminen jäsenille;
(ii) Jäseniltä vastaanottamiesi viestien lukeminen;
(iii) “Osoita kiinnostusta”-ilmoitusten lähettäminen jäsenille.

17. Vahingonkorvaukset

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa suostut suojaamaan, puolustamaan ja vapauttamaan vastuusta Yrityksen, sen yhteistyökumppanit, tytäryhtiöiden oikeushenkilöt, osakkeenomistajat, asiamiehet, työntekijät, välittäjät, toimihenkilöt ja edustajat kaikilta vaateilta, valituksilta, tappioilta, vahingoilta, veroilta (mukaan lukien tavara- ja palveluvero (GST), vahingonkorvauksilta ja/tai kustannuksilta (mukaan lukien kaikki oikeudenkäyntikulut), joita Yritykselle, sen yhteistyökumppaneille, tytäryhtiöiden oikeushenkilöille, osakkeenomistajille, asiamiehille, työntekijöille, välittäjille, toimihenkilöille ja edustajille voi aiheutua, johtuen tai liittyen:

(a) näiden ehtojen rikkomiseen sinun osaltasi;
(b) sivuston luvattomaan käyttöön, joka voidaan liittää tai liittyy sinuun;
(c) kaikkiin lainrikkomuksiin sinun osaltasi; ja
(d) kaikkeen mahdolliseen toimintaan tai laiminlyöntiin sivuston käyttöösi liittyen

Suostut täydelliseen yhteistyöhön kaikkien vaateiden puolustamisessa. Pidätämme itsellämme oikeuden (mutta emme ole velvollisia) puolustaa ja hallita yksinomaisesti mitä tahansa asiaa, joka on muulla tavoin hyvityksesi alainen, mikäli olet korvausvelvollinen kyseisessä Vaateessa.

18. Yleistä

18.1 Ehtojen laiminlyönti

Yritys ei ole missään vastuussa näihin Käyttöehtoihin liittyvistä laiminlyönneistä, silloin kun se johtuu meistä riippumattomista syistä.

18.2 Oikeuksien luovuttamattomuus

Jos luovumme jossain yhteydessä jostain näiden Käyttöehtojen mukaisesta oikeudestamme, se ei tarkoita että luovumme automaattisesti ko. oikeudesta myös muussa yhteydessä.

18.3 Ositettavuus

Jos jokin näiden Käyttöehtojen yksittäinen ehto katsotaan virheelliseksi, laittomaksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi muut Käyttöehdot pysyvät silti voimassa normaalisti.

18.4 Sopimuksen kieli

Tämä Sopimus on kirjoitettu englanniksi. Jos Yritys on tarjonnut englanninkielisestä Sopimuksesta toiselle kielelle käännetyn version, ymmärrät että kyseinen käännös on tehty vain avuksesi. Jos Sopimuksen englanninkielisessä versiossa ja käännöksessä on eroavaisuuksia, englanninkielinen versio on aina vallitseva.

18.5 Muutokset

Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa näitä Käyttöehtoja ajoittain. Muutokset tulevat voimaan välittömästi ilmoitettuamme niistä Sivustolla. Jatkamalla Sivuston käyttämistä tämän kaltaisen ilmoituksen jälkeen, hyväksyt samalla muutetut Käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

18.6 Luovutus

Et saa luovuttaa tähän Sopimukseen perustuvia tai Palvelun tai Sivuston käyttöön liittyviä oikeuksiasi kolmannelle osapuolelle. Yrityksellä on oikeus siirtää Palvelun tai tähän Sopimukseen perustuvat oikeudet ja velvoitteet kokonaan tai osittain kolmannelle osapuolelle. Siinä tapauksessa, että Yritys siirtää tämän Sopimuksen alaiset velvoitteensa kolmannelle osapuolelle, Yritys vapautetaan samalla kaikista tämän Sopimuksen velvoitteista ja sitoumuksista.

18.7 Suhde Yritykseen

Tämän Sopimuksen tai Palvelun tai Sivuston käyttämisesi myötä sinun ja Yrityksen välille ei synny yhteisyritystä, kumppanuutta, työsuhdetta, edustussuhdetta.

18.8 Sovellettava lainsäädäntö

(a) Euroopan unionin alueella asuvien käyttäjien kohdalla tässä Sopimuksessa sovelletaan Iso-Britannian voimassa olevaa lainsäädäntöä, ja kyseiset käyttäjät suostuvat näin ollen kyseisen toimivallan tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan.
(b) Euroopan unionin ulkopuolella asuvien käyttäjien kohdalla tässä Sopimuksessa sovelletaan Australian Queenslandin lainsäädäntöä, ja kyseiset käyttäjät suostuvat näin ollen kyseisen toimivallan tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan.

19. Määritelmät

Näissä Käyttöehdoissa seuraavilla ilmaisuilla on vastaavat tarkoitukset:

"Vaade" tarkoittaa henkilöön viittaamisen yhteydessä vaadetta, vaatimusta, muutoksenhakukeinoa, kannetta, vahinkoa, tuhoa, tappiota, menetystä, kustannuksia, vastuuvelvollisuutta, toimintaa, menettelyä, oikeutta, korvausvaatimusta tai vastuuvelvollisuutta, joka on aiheutunut tietyn henkilön toiminnasta, tai joka tehdään tai peritään tietyn henkilön toimesta tai tiettyä henkilöä vastaan, riippumatta siitä miten se syntyy, ja onko sitä varmistettu sekä onko se välittömästi, tulevaisuudessa tai mahdollisesti jossain vaiheessa tapahtuvaa;

"Kaupallistaa" tarkoittaa hyväksikäyttöä, markkinointia, edistämistä, kehittämistä, liittämistä, tutkimusta, myyntiä ja kaikkea muuta toimintaa tuottojen tai palkkioiden saavuttamiseksi;

”Yritys" tarkoittaa Cupid Media Pty Ltd:tä (ACN 104 844 564), joka on rekisteröity Australian Uusi Etelä-Walesissa, ja se sisältää kaikki Cupid Media Pty Ltd:hen liittyvät oikeushenkilöt ja liikekumppanit (siten, miten kyseiset termit on määritetty Corporations Act 2001 (Cth)-laissa);/p>

"EU" tarkoittaa Euroopassa sijaitsevien jäsenvaltioiden poliittista ja taloudellista unionia, joka tunnetaan nimellä Euroopan unioni;

"EU-maa" tarkoittaa mitä tahansa valtiota, joka on tällä hetkellä EU:n jäsen ja sen sopimusten sopimuspuoli, tarkoittaen tällä hetkellä seuraavia maita: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Iso-Britannia, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Puola, Portugali, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki, Unkari ja Viro;

"Henkilötiedot" tarkoittavat kaikkia tietoja, jotka liittyvät tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön (‘rekisteröity’); tunnistettavissa oleva tai tunnistettu luonnollinen henkilö voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa erityisesti kyseisen luonnollisen henkilön tunnistetietojen, kuten nimen, henkilötunnuksen, sijaintitiedon, verkkotunnistetietojen taikka yhden tai useamman hänelle tunnusomaisen fyysisen, fysiologisen, geneettisen, psyykkisen, taloudellisen, kulttuurillisen tai sosiaalisen tekijän perusteella;

"Maksulliset palvelut" tarkoittavat kaikkia mahdollisuuksia ja Palveluita, jotka ovat käytettävissä maksun maksaville Sivuston jäsenille, joilla on voimassa oleva tilaus;

"Tietosuojaseloste" tarkoittaa Yrityksen tietosuojaselostetta, joka on nähtävissä Sivustolla;

"Palvelu" tarkoittaa palveluita, jotka ovat jäsenten käytettävissä Sivuston kautta;

"Erityiset henkilötietoryhmät" tarkoittavat sellaisia henkilötietoja, joista ilmenee rotu tai etninen alkuperä, poliittisia mielipiteitä, uskonnollisia tai filosofisia vakaumuksia tai ammattiliiton jäsenyys, rikoshistoriasi, geneettiset ja biometriset tiedot luonnolliseen henkilön yksiselitteistä tunnistamista varten, terveyttä koskevat tiedot tai seksuaalista käyttäytymistäsi ja suuntautumista koskevat tiedot;

"Sivusto" tarkoittaa tätä Yrityksen omistamaa ja operoimaa verkkosivustoa;

"Käyttöehdot" tarkoittaa näitä Käyttöehtoja, joita Yritys voi silloin tällöin muuttaa, ja jotka muodostavat Sopimuksen sinun ja Yrityksen välillä;

"Me" kaikissa eri taivutusmuodoissa viittaa Yritykseen.