Bantuan Ahli

help-login

Keselamatan dan Jaminan

S

Bagaimana saya menghalang seseorang ahli daripada menghubungi saya?

J
Anda boleh menyekat ahli daripada menghubungi anda dari beberapa tempat yang berbeza di laman:
  • Mesej: klik ikon Sekat sambil membaca mesej mereka
  • < kuat> Profil Ahli: klik ikon Sekat
  • Mesej Segera: klik menu "Lagi" (diwakili oleh 3 titik) dan kemudian klik " / li>
    Sebaik sahaja anda menyekat ahli melalui salah satu kaedah di atas, mereka tidak lagi dapat menghubungi anda dan anda tidak akan dapat menghubungi mereka. Anda dapat melihat ahli yang telah disekat dengan klik di sini , atau dengan memilih "Senarai blok" dari menu Aktivitas.
    < br> Jika anda menyekat seseorang dengan tidak sengaja atau menukar fikiran anda dan ingin membatalkannya, pergi ke senarai Sekatan anda dan klik butang "Padam". Anda boleh mengklik butang radio bersebelahan dengan ahli yang anda hendak menyahsekat atau menyemak kotak "Pilih Semua" untuk memilih semua ahli pada halaman itu dan kemudian klik butang hijau "Padam" di bahagian bawah halaman untuk mengesahkan padaman.