Leden help

help-login

Lidmaatschap opties en betalingen

Q

Ik ondervindt technische problemen met mijn betaling

A
Als uw betaling succesvol was en u kunt nog steeds onze website niet gebruiken, kunt u uitloggen en opnieuw inloggen om een nieuwe sessie te starten. Verder: FilipinoCupid.com vereist bepaalde programma's en internet browser instellingen om goed te kunnen werken. Klik hier voor meeer informatie.

Indien u een foutmelding krijgt of nog immer FilipinoCupid.com niet goed kunt gebruiken, neem dan aub contact met ons op.