Medlemshjelp

help-login

Trygghet og sikkerhet

Spm

Hvordan blokkerer jeg en bruker fra å kontakte meg?

Sv
Du kan blokkere et medlem fra å kontakte deg fra flere forskjellige områder på nettstedet:
  • Meldinger: klikk "Blokker bruker"-knappen mens du leser deres melding
  • Medlemsprofil: klikk "Blokker bruker"-knappen
  • Direktemeldingsverktøyet: Klikk "Mer"-menyen og klikk så "Blokker bruker"

Når du har blokkert et medlem ved å bruke en av de ovenstående metodene, vil de ikke lenger kunne kontakte deg. Du kan se medlemmene du har blokkert ved å klikke her, eller ved å velge "blokkeringsliste" fra aktivitetsmenyen på medlemshjemmesiden din.

For å oppheve blokkeringen av en bruker, om du feilaktig blokkerte noen eller endrer mening, klikk avkryssningsruten på bildet deres. Du kan slette alle medlemmene på den samme siden ved å klikke "Velg alle"-knappen. Klikk så "Fjern blokkering"-knappen. Du vil bli spurt om å bekrefte at du ønsker å fjerne blokkeringen. Klikk "Slett"-knappen. Medlemmet vil nå kunne kontakte deg igjen.