Pomoc użytkownika

help-login

Bezpieczeństwo

Q

Jak mogę zablokować użytkownikowi możliwość kontaktowania się ze mną?

A
Możesz zablokować innemu użytkownikowi możliwość kontaktowania się z Tobą w kilku różnych obszarach serwisu:
  • Wiadomości:kliknij ikonę „Zablokuj” podczas czytania wiadomości od użytkownika
  • Profil użytkownika:kliknij ikonę „Zablokuj”
  • Komunikator:kliknij menu „Więcej” (przedstawione jako trzy kropki), a następnie „Zablokuj użytkownika”

Kiedy zablokujesz użytkownika w jeden z powyższych sposobów, nie będzie mógł on skontaktować się z Tobą ponownie, ani Ty nie będziesz mógł skontaktować się z nim. Aby zobaczyć zablokowanych przez siebie użytkowników, kliknij tutaj lub wybierz „Lista zablokowanych” z menu „Aktywność”.

Jeżeli zablokowałeś kogoś przez pomyłkę lub zmieniłeś zdanie i chcesz odblokować tę osobę, przejdź do listy zablokowanych i kliknij przycisk „Usuń”. Kliknij przycisk opcji obok użytkownika, którego chcesz odblokować, lub zaznacz pole „Wybierz wszystkich”, aby wybrać wszystkich użytkowników na tej stronie i kliknij zielony przycisk „Usuń” na dole strony, by potwierdzić usunięcie blokady.