Pomoc użytkownika

help-login

Zarządzanie zdjęciami

Q

Jak mogę ukryć lub wyświetlić moje zdjęcie?

A
Możesz ukryć lub wyświetlić zdjęcia na swoim profilu na stronie zarządzania zdjęciami. Aby tam wejść, kliknij tutaj lub wybierz „Zdjęcia” z menu użytkownika (dostępne po kliknięciu w Twoje zdjęcie profilowe lub domyślny awatar przy menu „Ustawienia”). Aby ukryć zdjęcie, kliknij „Edytuj zdjęcie” poniżej zdjęcia, które chcesz ukryć i wybierz „Ukryj”. Kliknij przycisk „Tak” w odpowiedzi na pytanie, czy na pewno chcesz to zrobić. Twoje zdjęcie zostanie ukryte. Aby ponownie wyświetlić zdjęcie, kliknij „Edytuj zdjęcie” i wybierz „Pokaż”.

Pamiętaj, że funkcjonalność ukrywania zdjęć dostępna jest tylko dla użytkowników Gold i Platinum.

Jeżeli ukryjesz swoje zdjęcie nr 1 (zdjęcie główne), wszystkie Twoje zdjęcia zostaną ukryte. Musisz pokazać zdjęcie nr 1 (zdjęcie główne), zanim podejmiesz działania nad pozostałymi zdjęciami.