Pomoc użytkownika

help-login

Opcje członkostwa i płatności

Q

Jak anulować automatyczne odnawianie członkostwa?

A
Twoje członkostwo zostanie automatycznie odnowione po wygaśnięciu. W każdej chwili możesz zrezygnować z automatycznego odnawiania. Jeżeli tego nie zrobisz, subskrypcja zostanie automatycznie odnowiona na taki sam okres.

Aby anulować automatyczne odnawianie, kliknij tutaj lub wybierz „Rozliczenia” z menu „Ustawienia” (ikona koła zębatego). Kliknij na przełącznik przy „Automatyczne odnawiania członkostwa jest WŁĄCZONE”. Zostaniesz poproszony o potwierdzenie swojego wyboru – kliknij „Potwierdź”. Automatyczne odnawianie zostanie wyłączone na bieżący okres członkostwa. W każdej chwili możesz z powrotem włączyć tę funkcjonalność.

Aby mieć pewność, że Twój wybór zostanie prawidłowo przetworzony przez nasz system, zalecamy dokonywanie wszelkich zmian w ustawieniach automatycznego odnawiania co najmniej 48 godzin przed wygaśnięciem Twojego członkostwa.

Jeżeli ta opcja nie jest widoczna w Twoich ustawieniach, oznacza to, że automatyczne odnawianie nie jest dostępne dla Twojego obecnego planu członkostwa. Twoje członkostwo NIE zostanie automatycznie odnowione.